Kärcher Robotstøvsuger RC 3

3.999,00  m/Moms
( 3.199,20  u/Moms )
afhentes/leveres se fragtpris

Den smarte RC 3 med kamera-laser navigationssystem og praktisk kontrol app som laver en rengøringskort over dine omgivelser og rengøre dit hjem systematisk - hver gang.

Model/varenr.: 1.198-203.0
Vægt: 4
Lager: Leveringstid er 3-5 hver dag(e)

Den smarte RC 3 med kamera-laser navigationssystem og praktisk kontrol app som laver en rengøringskort over dine omgivelser og rengøre dit hjem systematisk - hver gang.

Rengøring på den smarte måde. Takket være intelligent kamera-laser navigationssystem, kan RC 3 lave et midlertidigt rengøringskort og systematisk og autonomt rengøring dit hjem. Effektivt og uden at overse et område. Robocleaner er nem at styre på dit hjemmenetværk via den brugervenlige app på smartphone eller tablet og viser den nuværende status på rengøringskortet. RC 3 er udstyret med et effektivt dualbørste system og er særdeles grundig. I kombination med en stor spiral børste og gulvbørste kan RC 3 opsamle store mængder skidt. En anden smart feature: Innovative infrarød sensor og faldsensor hjælper RC 3 med at undgå at falde ned af trapper eller støde ind i andre objekter i rummet ved at stoppe blidt og yndefuldt undgå forhindringerne. Udover den automatiske rengøringsindstilling har RC 3 også en spotfunktion til at rengøre specifikke områder. Om det gælder træ, fliser eller tæpperklarer RC 3 det hele. Den kan bruges på alle almindelige gulvbelægninger. På den måde er det hjem altid rent og du kan gøre de ting du rigtigt har lyst til.

God rengøringsydeevne. - Effektiv rengøring takket være en automatisk rengøringsstrategi ved brug af kamera-laser navigationsteknologi. Grundig skidtopsamling takket være kombinationen er 2 specialbørster og en sidebørste til rengøring af hjørner og kanter.

Smart produkt med attraktive funktioner. - Nemt at vælge flere rengøringstider ved brug af timerfunktionen i den brugervenlige app Information om rengøringsprocessen og positionen af Robocleaneren takket være et midlertidigt rengøringskort.

Innovativt sensor system. - Infrarød sensor og faldsensor hjælper med at undgår fald fra trapper eller kollision med andre objekter i rummet.

Praktiske rengøringsfunktioner. - I automatisk mode kan den pålideligt rengøre din stue

Autonomt rengøring. - Når den er opladet forstætter den sin tur og starter det sted hvor den stoppede sidst.

Tekniske data

Opladningstid, genopladeligt batteri 240
Driftstid pr. opladning 90 - 120
Kapacitet (m²) 160
Kapacitet, indbygget støvbeholder (l) 0,35
Lydeffektniveau (dB(A)) 71
Strømtilslutning (V/Hz) 100 / 240 / 50 / 60
Vægt, RoboCleaner (kg) 3,6
Vægt, basisstation (kg) 0,2
Størrelse, RoboCleaner (d x h) (mm) 340 x 96
Størrelse, basisstation (l x b x h) (mm) 130 x 183 x 127

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

INFO

Grundet stort pres på fragt, både i indland og udland, kan der løbe ekstra dage på leveringstid

Vi bestræber os på at give den information vi får videre, men det er ikke altid den holder