Kärcher Damprenser SC 2 EASYFIX

749,00  m/Moms
( 599,20  u/Moms )
afhentes/leveres se fragtpris

SC 2 er en basic damprenser til effektiv rengøring af vinduer, spejle, bad og gulv uden rengøringsmidler. Efterlader overflader hygeijnisk rene. Leveres med EasyFix gulvmundstykke.

Model/varenr.: 1.512-050.0
Vægt: 5
Lager: På lager

SC 2 er en basic damprenser til effektiv rengøring af vinduer, spejle, bad og gulv uden rengøringsmidler. Efterlader overflader hygeijnisk rene. Leveres med EasyFix gulvmundstykke.

SC 2 er en kompakt og intuitiv basic model med de vigtigste funktioner en damprenser bruger. En damprenser rengører effektivt uden brug af rengøringsmidler og kommer let til områder som er vanskelige at nå. Maskinen rengører alle typer af hårde overfalder grundigt og pålideligtog dræber 99.99% af husholdningsbakterier. Den er ideel til brug i hjemmet. Handy størrelse og kraftigt damp og stort udvalgt af tilbehør giver et godt resultat på beslag, fliser, kogeplader og emhætter m.m. Ekstra genstridigt skidt, kalkrester og fedtafleveringer fjernes også nemt og effektivt. SC 2 har 2 indstillinger for regulering af dampmængde og praktisk opbevaringsmulighed for tilbehør til maskinen. SC 2 leveres med EasyFix gulvmundstykke med et fleksibelt led for optimal ergonomi og perfekt rengøringsresultater. SC 2 er kompatibelt med alt tilbehør fra Kärchers øvrige damprensere.

  • Tilbehørsopbevaring og opbevaringsposition - Nem opbevaring af tilbehør og gulvmundstykkepåsættelse under arbejdsophør.
  • Børnesikring på damppistolen - Et låsesystem beskytter mod uregelmæssigt brug af f.eks. Børn.
  • Tilbehør med mange anvendelsesmuligheder - Målrettet rengørings af forskellige overflader med gulvmundstykke, håndmundstykke og rund børste mm.
  • 2-trins dampmængde regulering på håndtag - Dampmængden kan tilpasses individuelt til forskellige overflader og niveauer af snavs.

Teknisk data

Areal per tank (m²) 75
Varmeydelse (W) 1500
Maksimalt damptryk (bar) 3,2
Ledningslængde (m) 4
Opvarmningstid 6,5
Kedel-/tankvolumen (l) 1
Strømtilslutning (V/Hz) 220 240 / 50 60
Vægt uden tilbehør (kg) 2,9
Mål (L x B x H) (mm) 380 x 254 x 260

Udstyr

Børnesikring

Sikkerhedsventil

Dampregulator, På håndtaget.

Indbygget tragt

Gulvrengørings sæt, EasyFix + forlængelseskabel (2 x 0,5 m)

Tilbehør., håndmundstykke, punktstråledyse, rund børste (lille)

Mikrofiber gulvklud, 1 Pieces

Mikrofiberovertræk til håndmundstykke, 1 Pieces

Parkeringsposition

Dampslange med pistol, 2 m

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

 

VI BRUGER COOKIES FOR AT SIDEN KAN VIRKE