Fra: Bosch

Bosch Flisesæt med 4 dele

319,00  m/Moms
( 255,20  u/Moms )
afhentes/leveres se fragtpris

Flisesæt med 4 dele til diverse fliseopgaver

Model/varenr.: 2 608 661 695
Vægt: 0,01
Lager: Leveringstid er 3-5 hver dag(e).

Flisesæt med 4 dele til diverse fliseopgaver

  • 4 Starlock-tilbehørsdele til slibning, udfræsning, skrabning og dyksavning
  • Starlock Snap-In-monteringssystem til hurtig fjernelse og udskiftning af klingen inden for 3 sekunder uden at røre den

Flisesættet med 4 dele er et alsidigt sæt til diverse fliseopgaver. Hver Starlock-klinge i sættet er særudvalgt for resultater og værdi. De fire vedlagte Starlock-tilbehørsdele klarer slibning, udfræsning af fuger og fliser samt skrabning og dyksavning. Karbid-RIFF-segmentsavklingen er specielt beregnet til udfræsning af fuger på vægge og gulvfliser samt mindre udsnit i bløde vægfliser. Dyksavsklingen er til dyksavning af blødt metal som kobberrør. Slibesålen og skraberne er perfekte til fjernelse af mørtel, fliseklæber og betonrester. Sættet er beregnet til arbejde med fugemasse, mørtel, materialerester, fuger og kobber. Tilbehørsdelene er kompatible med alt Starlock-, Starlock Plus- og Starlock Max-elværktøj samt almindeligt multiværktøj.

Starlock Snap-In-monteringssystemet sikrer hurtig fjernelse og udskiftning af klingen inden for 3 sekunder uden at skulle røre den. Monteringssystemet producerer den højeste kraftoverførsel takket være en 3-dimensionel tætsluttende forbindelse mellem maskine og tilbehør.

Sættet indeholder

Carbide-RIFF segmentsavklinge ACZ 85 RT3 (1x)

Carbide-RIFF slibesål AVZ 78 RT2 (1x)

HCS-skraber ATZ 52 SC (1x)

BIM-dyksavsklinge Metal AIZ 20 AB (1x)

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

 

VI BRUGER COOKIES FOR AT SIDEN KAN VIRKE