Fra: AL-KO

AL-KO Comfort 40 E bio Elplæneklipper

989,00  m/Moms
( 791,20  u/Moms )
1.089,00  m/Moms
Du sparer: 100,00
afhentes/leveres se fragtpris

AL-KO tilbyder den nye model Comfort 40 E (40 centimeter klippebredde) til haveentusiaster, som foretrækker elektriske plæneklippere til klipning af små og mellemstore græsplæner. Denne maskine udmærker sig ved at være udstyret med et særligt elegant design, virkelig gode funktioner og ekstremt behagelig håndtering og styring.

Model/varenr.: 112858
Vægt: 19.000
Lager: På lager

AL-KO  tilbyder den nye model Comfort 40 E (40 centimeter klippebredde) til haveentusiaster, som foretrækker elektriske plæneklippere til klipning af små og mellemstore græsplæner. Denne maskine udmærker sig ved at være udstyret med et særligt elegant design, virkelig gode funktioner og ekstremt behagelig håndtering og styring.

Den nye AL-KO GINGE plæneklipper Comfort 40 E kombinerer tre funktioner i en maskine: klipning, opsamle og bioklip. Den har en kraftfuld 1400 W elektrisk motor og en 43 l opsamlerboks. Denne opsamlerboks har automatisk opsamlermåler, hvilket bevirker, at opsamlerboksen fyldes optimalt, også ved klip af vådt græs. Ligeledes er den specielle udformning af opsamlerboksen med til at sørge for hurtig, let og bekvem tømning af boksens indhold.

Brede, store hjul, (Ø 195 mm) og et ergonomisk skaft sørger for optimal styring. Det kileformede skjold af kraftig kvalitetsplast og den innovative udformning er meget praktisk. Den praktiske udformning gør det nemt at komme til under buske og krat, ligesom det giver tidsbesparende klipning nær kanter.

En gennemtænkt løsning er muligheden for at justere klippehøjden i 6 centrale trin, der med en hånd let kan justeres. Den justerbare klippehøjde kan bekvemt indstilles til en højde mellem 28 og 68 mm.

 

3inone Function: Klip, bioklip og opsamling. Let og handy. Central højdeindstilling. XL-hjul for optimal kørekomfort. Opsamlerindikator integreret i opsamleren.

 

Opsamlervolumen (l) 43
Funktion 3INONEfunction
Skjold Kunststof PP
Motor El, 1.400 W
Hjul Ø for / bag (mm) 165 / 200
Til græsplæner op til (m²) 600,0
Klippebredde (cm) 40,0
Klippehøjde (mm) 28 - 68 
Indstilling af klippehøjde Central, 6 trin
Vægt 19 kg

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Vi anvender cookies for at du kan handle på vores webshop

Ingen data bliver videregivet til andre