Fra: AL-KO

AL-KO Batterigræstrimmer GT 2025 / EasyFlex 1 x 2,5 ah batteri

999,00  m/Moms
( 799,20  u/Moms )
afhentes/leveres se fragtpris

Skånsom trimning for mennesker og miljø. Stille og uden udstødningsgasser med AL-KO batteridrevne trimmere, de fleksible mestre for alle plænekanter og hjørner indenfor området "græsklipning"

Model/varenr.: 113633
Vægt: 4
Lager: Leveringstid er 3-5 hver dag(e).

Skånsom trimning for mennesker og miljø. Stille og uden udstødningsgasser med AL-KO batteridrevne trimmere, de fleksible mestre for alle plænekanter og hjørner indenfor området "græsklipning"

Med en vægt på bare 2,4 kg inkl. batteri og ergonomisk justerbart ekstra håndtag er AL-KO GT 2025 Li-ion den mobile, brugervenlige hjælper for enhver haveejer. Det fleksible, svingbare trimmerhoved med en klippebredde på 25 cm og plantebeskyttelsesbøjlen sikrer nøjagtig trimning ved kanten af plænen, under buske og langs vægge. Det 20 V kraftige Li-Ion batteri med lang levetid oplades på ca. 50 minutter. Trådens længde indstilles med tip-automatik nemt ved at trykke trimmerhovedet mod jorden. Det højdejusterbare teleskopskaft i aluminium kan tilpasses individuelt til de respektive kropsstørrelser. 
Din frihed: Den kompakte batteri-trimmer AL-KO er ideel for begyndere. Takket være den lydsvage drift bliver naboerne ikke forstyrret – du kan trimme når som helst på dagen, uafhængig af fastlagte hvileperioder. 
Et batteri for mange havemaskiner: GT 2025 er en del af Easy Flex batteriserien. Batteri og lader medfølger derfor ikke. Hvis du allerede har Easy Flex maskine, sættes det eksisterende batteri enkelt i GT 2025. Din fordel: Vores 2 års garanti omfatter også batteriet til denne maskine. 
Bemærk: Informationen for klippeområder og driftstider på vores batteridrevne maskiner kan afvige afhængig af vejr, havens indretning og de materialer, der arbejdes i (græssets højde, tæthed, fugtighed mv.).

  • Let kvalitetsmodel i Easy Flex batteriserien
  • Enkel betjening uden kabel og udslip
  • Næsten lydløs trimning, når som helst på dagen
  • 20 V Li-ion batteri: kort ladetid, lang levetid (batteri og lader medfølger)
  • Præcist klip med svingbart trimmerhoved

Tekniske data

SKU Code 113535
EAN 4003718057539
Produktlinie EasyFlex
Holder til ekstra spole ja
Trådfremføring Tipp-Automatik
Svingbart trimmerhoved ja
Klippebredde (cm) 25
Vægt ca. (kg) 2
Ekstra håndtag ja, verstellbar
Drifts- / ladetid batteri op til 45/50 min.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:

Vi anvender cookies for at du kan handle på vores webshop